Aprócska vers

2011.09.29. 19:03

Egy könnyű kis szomorú vers csütörtök estére.
Sokkal jobban érzem magam!

[Bármiféle hasonlat az életem és a vers között csupán a véletlen műve lehet.]

Szenvedni? Áh ugyan..

Érzelem, érzelem mit érsz meg te nekem?
Sok szenvedést kapok
pedig én csak szeretetet adok.
Nincs helyem a világon,
Felejtsd el a nevem!

Érzelem, érzelem mit érsz meg te nekem?
Fáj amikor bántasz
Szavaiddal ártasz!
értsd meg!!!Szeretlek!
ezért nehéz hogy feledjek.

Érzelem, érzelem mit érsz meg te nekem?
nem akarlak elveszteni téged
Hiszen midnent megtennék érted..

Érzelem, érzelem mit érsz meg te nekem?
Legyen hát mindennek vége?
Megéri feladni ezt érte?
Nemlenne több szenvedés!
Nem kéne ennyi kertelés..

Érzelem, érzelem mit érsz meg te nekem?
Ajj de szívemet meggyőzni nehéz!
Teret kérsz tőlem?! Merész..
beszédünk értéke mint
Szenvedésem mértéke

Érzelem, érzelem mit érsz meg te nekem?
Választ várom, de nem szóban,
és nem akkor amikor már fekszem a hóban..

Érzelem, érzelem mit érsz meg te nekem?
Mégis válaszod mintha már tudnám.
Lassan mintha hallanám
tudom.. érzem.. Látom.. sejtem.
súgom: vérzem. de hallani nem merem.

2011. szeptember 29.

Balázs

Szívem titkai

2011.09.07. 18:49

"Kötözni való bolond a szívem" 

(Kovács Kati)

Ezzel az idézettel kezdeném a mostani blogbejegyzésemet. Most kivételesen két részre osztom ezt a bejegyzést először is egy csalódásról szeretnék beszélni, ami nem is igazán csalódás, de majd meglátjátok, és ennek a dolognak a következményeiről.

Nem nevezhetem igazából ezt csalódásnak, mert az a lány akit szeretek nem mondta kerek-perec, hogy le vagyok szarva, egyszerűen nem keres és ez bőven elég. Nem beszéltünk egy ideje, és igazából én egy nagyon kommunikatív ember vagyok, és emellett nagyon szociális is. Nekem ahhoz hogy kialakuljon egy szerelem romantikán és szenvedélyen kívül szükségem van arra, hogy azzal a lánnyal tudjak normálisan beszélgetni és elöször, mikor még nincs se romantika se szenvedély ez nagyon fontos lenne számomra, ha nem tudok beszélgetni a lánnyal vagy csak nem ír rám, akkor nagyon gyakran elbizonytalanodok. Most viszont nem ez történt, nem elbizonytalanodtam hanem feladtam. Nincs szükségem szomorúságra. Arra van szükségem hogy beszélgessek és ezt teljesíteni is fogom. Rájöttem hogy nem vagyok szerelmes csak vonzódtam hozzá. Rájöttem hogy sok lány tetszik és rájöttem hogy ismerkednem kéne.

De az hogy én most "csalódtam", az nagyon nagy problémákat szült bennem. A legfontosabb: Az hogy most oda akartam adni a szívem és nem nyúltak érte, emiatt úgy érzem hogy leesett és én nem vehetem fel, de bárki más igen, és az el is veheti. Ez így eléggé furcsán hangzik, de így van, és ez baj, nagyon nagy baj. A kérdés felmerülhet,  "Miért baj az ha valaki ellopja a szívem?" a válasz mi-sem egyszerűbb: Ha valaki olyan kezébe kerül a szívem akit alig ismerek, az túl könnyen darabokra törheti, és ettől nagyon félek.

Mindegy, nektek mindkettő utam előnyös, mert így is úgyis írni fogok nektek róla, és legalább olvastok egy jót.:) Remélem a jobb úton indulok el.

Ámen

Balázs

Összefoglalás (no. 1)

2011.09.05. 18:54

Nagyjából egy hete nem írtam, ez egy szörnyű kimaradás, de most pótolok.:)

"Érzések tisztán vágatlanul" után aludtam egy nagyot, majd másnapi utazásom alatt helyre tettem mindent magamban. Rájöttem ki a barátom, ki nem, ki aki iránt érzek szerelemet, és ki az aki csak "jólnézki" kategória. 

Természetesen el is kezdtem foglalkozni azokkal akik érdekelnek, mint barátok (vagy több) és most büszkén elmondhatom, hogy egész jó úton járok. Persze nem az igazi, mert az hogy a gólyáknak útjelző tábla és jó pofi is legyek, egyszerre elég sok időmet lefoglalja...:D IGEEEEN, DE AZÉRT SZERETLEK TITEKET NAGYON IS!!!:))) remélem ez megér egy lájkot...:D

Szóval szívemben nagyjából minden tiszta, bár amikor épp szar kedvem van, valami miatt akkor elgondolkozok mindenen szerelmen is, és még szomorúbb leszek. Tegnap is hasonló történt, de aludtam egyet (keveset, de jót) és másnapra jobban lettem.:)

És még mindig van amiről szeretnék beszélni nektek. Hogy is mondjam, hogy mindenki rájöjjön.. OSG, AMIRE EGÉSZ ÉVBEN VÁRTÁL! Igen! Voltam kint és nagyon jól éreztem magam! Néhány kis kilencedikessel "gang"-eltünk , mégis legalább olyan jól éreztem magam mintha a saját korosztályommal lennék. Osg-n nagyon sok ismerősömmel találkoztam, Amanda és Detti először el sem hitték amikor mondtam, hogy mennyire ismert vagyok, de később kényszerűen belátták.:D Mint mindig idén is kurva sok hírességet láttam (láttunk): SP, BnfNick, BnfBat (akikkel a két lány csinált is egy fotót). Arról viszont szeretnék szót ejteni, hogy nagyon sokan írták: "mekkora szar volt az osg" és stb.. Hát nekik csak azt tudom üzenni hogy OSGre azért szokás kimenni, hogy nézzük a rider-eket deszkásokat, és a többi offline játékost. Nem azért hogy "Akkor most kimegyünk gangelni.." Ez nem a jó mentalitás, Osg azért szar néhány embernek mert a haverok miatt megy ki, vagy a másik:, "azért szar, mert nagy a tömeg" ezt még megértem, ha undorodsz az emberektől, de ha undorodsz, akkor miért jössz ki? OSG<3

Még mesélek a tegnapról is egy kicsit.:) Tegnap egy nagyon érdekes napot értem meg az egyik barátnőmmel. Át mentem hozzá beszélgetni, (NEM) énekelni és csak jól érezni magam. Annyira jól éreztem magam vele.:) Sokat beszélgettünk nevettünk oltottuk egymást és ááá..<3 Annyira szeretlek Oroszlánsörény<3:)

Hát igazából ennyi. Fogalmam sincs mikor írok legközelebb, de van egy-két témám, csak nincs 2 óra szabad időm, de ígérem behozom a lemaradásom..

Balázs

Kezdem azt érezni hogy sose fogok nektek a gólyatáborról írni.

Egy sokkal fontosabb dologról szeretnék beszélni nektek. Nagyon nagy problémáim vannak voltak és remélem nem de akár még lehetnek is. Szerelem. Azt hiszem nem kell részletezni. A problémáid 80%-át vissza tudod vezetni erre az egyetlen fogalomra. 

Igazat fogok írni. Nevek nélkül hogy ne legyen sértődés. Voltam gólyatáborban. Ott adtam magamat, és  ezért vagy éppen ebbe. Néhány visszajelzést kaptam, hogy idézem: " Hány gólyának csavartam el a fejét?". Igazából. Szándékosan egynek sem. nem is akartam, mint írtam nem akartam kapcsolatot. Most már máshogy vélekedek erről az egészről. A szerelem jó a maga módján. A szerelem követője viszont a szenvedés ami mindig is ott lesz, és nem tudod csak a jót választani. Vissza vezethetném a taoista vallásra, ami szerint a Ying-et a Yang követi, és vica versa. Magyarán ez A szerelem szép és jó, de a második része akár lehetne a csúnya és a rossz. És nem csak lehetne.

Gólya tábor után, mint említettem számomra egy fontos dátum következett. Talán túlságosan is. Erről már sokat írtam. Nem is akarok erről beszélni. De arról már igen, hogy Apu azt mondta, hogy mindig az első gondolatom a jó. Erről teljesen el is felejtkeztem, de ma jól pofán csapott. És én meg előzhettem volna. De mégsem.. Mégsem tettem pedig tudtam. tudtam hogy mi lesz mert láttam.. De valahogy mégsem akartam elhinni.. Talán túl szép volt.. Túl jó..

Balázs.

 

Megj.: vica versa (latin) - oda vissza
         Ying (kínai) - Jó
         Yang (kínai) - rossz

 Húúúú nem is tudom hol kezdjem. Talán a felkeléssel. 1 órával előbb keltem mint akartam. Vissza szerettem volna aludni de nem ment annyira izgultam. Jó elkészülődtem szép lassan, és még gépeztem is egy picit. 

Elindultam le a házból és fel is szálltam szép boldogan a villamosra, majd leszálltam a Blahán ahol rájöttem, hogy nincs nálam bérlet. Jó. Cuccokkal együtt elsétáltam a Keletiig, majd ott találkoztam Mariannal. Nagyon jó volt látni! és már most hiányzik, ráadásul 30.ig- nem látom. Elmentem vele az Arénába és bevásároltunk Chips-et Crispers-t és egy kis reggelit. Majd leültünk beszélgetni, elpakoltunk minden rágcsálni valót, és reggeliztünk is. Majd elindultunk, mert nekem volt még egy találkozóm Ásival.

Találkoztam Ásival és a bátyjával a Keleti pu. metró megállójában, és ugyanitt el is búcsúztam Marianntól. Majd együtt felmentünk. És nyugtáztam hogy nincs meg a gólyatáboros papírom, mivel a siettségben otthon hagytam. Ezért meg kellett várnom Selmeci tanárnőt, hogy kaphassak tőle egy papírt a nevekkel. Tőle eltérő módon késett, ez nagyon meglepett de végül megérkezett és amíg Ási a mi gólyáinkat üdvözölte, Én Krisz gólyáit gyűjtöttem össze, mivel Ő már lent várt minket Balatonon.

Amikor végre sikerült mindenkit összeszednünk, akkor elindultunk a hármas vágány felé, de alig tettünk 10 lépést amikor Vizsnicay tanár úr ránk szólt hogy az ötösre áll be a vonat. Gondoltam tökjó legalább nem tévesszük el, mert közelebb van az 5. mint a 3. vágány. Igen ám, de amikor oda értünk kisebb zűrzavar, rohanás, és egyéb apróságok történtek, mivel az 5. vágányon egy Prágába tartó szerelvény állt. Egy kicsi kérdezősködés után kiderült hogy a mi vonatunk a pályaudvar másik oldalán áll és kevesebb mint 5 perc van az indulásig. Eléggé sietve átértünk a másik oldalra, ott viszont egy újabb probléma találkozott velünk még pedig, hogy a vonatra csak nyomorogva fértünk fel. Majd miután sikerült felnyomni magunkat a vagonba, egy 5x4 méteres helyen álltunk kb 6-an 7-en. Lefelé majd megsültünk. Természetesen sikerült már a vonaton beszélgetést kezdeményeznünk. Így mi már előre megismertük egymást azokkal a személyekkel akikkel egy kocsiban utaztunk.Siófok felé felszabadult a hely, és sikerült elindulnunk körbe nézni hogy mi a helyzet, majd amikor Lellére értünk kezdődött elölről a zűr zavar. 

Természetesen le szálltunk de esélyünk se volt hogy megszámoljuk egymást, mielőtt elindult volna a vonat, mindegy végül megvolt mindenki és örömmel mondhatom hogy megnyugodtunk. Még itt a vasút állomáson találkoztunk Krisszel, akivel egy jó izűt beszélgettünk menet közben, de mielőtt elindultunk néhány cuccot leraktunk, ezeket Hajdú Péter tanár úr kocsival befuvarozta a Táborba, és a kavics ágyon találkoztunk velük.

A táborban első dolgunk volt beterelni a gólyákat az ebédlőbe ahol kaptak egy kisebb eligazítást a szobájuk számát és az aznapi program egy részletét. Nekünk ifiseknek az volt a dolgunk, hogy vegyük át az ágyneműket, és osszuk szét a saját gólyáink között, majd vegyük rá őket hogy húzzák fel az ágyneműjüket. Ez nagyjából sikerült is, akinek, viszont nem sikerült, annak este kötelező programként kellett felhúznia az ágyát.

A délutáni program nagyon sűrű volt mivel kaptunk másfél órát hogy játszunk egy néhány bemutatkozós játékot, megcsináljuk a csapatunk zászlaját, megírják az indulót, és kitalálják a Csapat nevet. A csapat nevet és a zászlót megtaláljátok ezen a képen:

Igen ők voltak a mi kis gólyáink Ásival.:)Az esti program előtt (ahol készült ez a fotó) Még fürödtünk egyet a Balatonba, és vacsiztunk.

Az esti programjuk a gólyáknak éjszakai kirándulás volt, Mi Ásival megkaptuk a legelső pontot, ott kellett a gólyáknak kitölteni egy feladatlapot. Igen, de ez így túl egyszerű lett volna természetesen levittem a vízipisztolyomat, és én elbújtam, úgy hogy csak Ásit lássák, majd lelocsoltam őket vízzel, amikor már kellő távolságba kerültek. Hát igen nagyon megijedtek, és sikítoztak. Amúgy meg végül olyan 2körül sikerült lefeküdnöm, addigra sikerült lefektetni "aludni" a kicsi gólyákat. Beszéltem anyuval, és elaludtam. 

A következő napokat is rakom fel szép lassan csak ezt is mire össze szedtem volt egy kis idő:)

Balázs

CsááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááá

Hát igen egy kisebb szünet után vagyok. Kellett ez a pici szünet hogy lerendezzek magamban mindent, ha nem tettem volna meg akkor nagyobb probléma lett volna belőle. És pont gólyatábor előtt, de aztán sikerült leküzdenem minden akadályt, és a visszajelzésekből tudom, hogy egy gyönyörű négynapos gólyatábort adtunk Ásival.<3

Erről (mármint a gólyatáborról) majd a mai nap folyamán írni fogok egy hosszú bejegyzést, így aki követni fogja a blogot nem fog unatkozni!:)

De most még egy másik téma jön. Az olvasóim között csak nagyon kevés ember fogja tudni mit jelent nekem az augusztus 26. dátum. Nem fogok nagyon bele menni csak elszeretném mondani mit jelent, mert ez a jövőben nagyon fontos lesz a számomra, és még írni is fogok erről. Nem egyszer. Tudom. 

Még június vége felé, talán már Július elején lehívott Andris Balcsira a nyaralójukba. Nehézkesen sikerült anyut rá vennem, hogy elengedjen, persze felpakolt kajával pénzzel mindennel. Ott Apu (Andris apukája, de én is úgy szeretem mintha a sajátom lenne) megcsinálta a személyes horoszkópomat. És úgy látta hogy a tegnapi napon, augusztus 26.án, egy szerelem fog kezdődni nekem. Erről nem igazán akartam írni nektek idáig, mert végre úgy éreztem hogy boldog vagyok egyedül. És ezen nem kell változtatnom. Természetesen nagyon sokan próbálták felnyitni a szemem, hogy egyedül nem jó, de hajthatatlan voltam. Tegnap viszont nagyon jól éreztem magam, túl jó.

Balázs

Szünet

2011.08.18. 18:59

Sziasztok!

Most párnapig nem hiszem hogy fogok tudni írni nektek. Itt vannak tesóm haverjai és szerintem vasárnapig maradnak is. Természetesen kölcsön adtam nekik a gépemet, hogy hadd gépezzenek rajta, ezért nem is nagyon fogok ide kerülni, de azért nyugodtan látogassátok a blogomat.:)

Hétfőn utazok le gólyatáborba, utána biztosan fogok nektek írni egy bejegyzést! Addig is olvassatok visszafelé.

Balázs

Itt az ideje normális emberi időben írnom egy bejegyzést!

Ma reggel 7kor(!) keltem Andris miatt,mert ment munkába, majd olyan 1 óra alatt sikerült elkészülnünk. Nagyon fáradtak voltunk. Nagyon jó volt, hogy itt aludt, de remélem jövőre nem csak rövid időre jön át!:) Délelőtt elkísértem Andrist Kossuth térig. Ott elköszöntünk és mentem haza.

Olyan fél 11re kellett mennem suliba, tudjátok a gólyatáboros eligazításra, amit az utolsó két blogomban is olvashattok. Úgy éreztem hülyének néznek, majd kiderült hogy nem néztek hülyének, csak mindenki más tudta már a feladatokat.:D Hát igen ha az utolsó pillanatban szólnak.. Gólyatábor 1. napján lesznek bemutatkozós játékok. Drága Selmeci tanárnő kötelezett minket hogy néhányat próbáljunk ki ott helyben. Nagyon vicces volt, főleg a tanárnő arc szerkezete ahogyan beleélte magát, olyan mimikája volt..:D Végül jól elbeszélgettünk, kaptunk Szilvivel egy-egy ZMG ifis pólót és el indultunk hozzájuk.

99-es busszal mentünk határúttól és nagyon közel a végállomásnál szálltunk le. Amikor besétáltunk a külső ajtón, egy kicsi, zsúfolt, de annál barátságosabb kis kert várt minket. Nagyon tetszett, mert nagyon hasonlított Szilvi lelkivilágára. Kicsi volt sok minden volt benne mégis olyan kis aranyos. Amint beléptünk a házba egyből bemutatkoztam Szilvi apukájának. Ő is legalább annyira kedvesnek tűnt mint "A ház legkisebbik tagja", az én ifis társam! Felmentünk a szobába, és elkezdtük kidolgozni a gólyatábor minden apró részletét, és közben megismertem Aschen bátyját is. Abban a házban nagyon kellemesen éreztem magam. Mielőtt elindultam hazafelé megérkezett Szilvi anyukája is, akit szintén megismertem. Végül kikísért a házigazda a buszhoz, és felrakott az éppen elinduló buszra.

Összegzésül nagyon jól érzetem ma magam, újabb boldog napot töltöttem el!:) Nem mellékesen Szilvinek is van egy blogja, és nekem nagyon tetszenek az írásai. Ő most kicsit szüneten van, de olvasgassátok, mert már egész sokat írt: alphadog.blog.hu

Amúgy holnap lehet, hogy megyek (ahogy Andris mondja:) rokonlátogatásra, állatkertbe.:D

És legvégül: Sokan mondjátok hogy mennyire jól írok. Nagyon szépen köszönöm a biztatást és a dicsérgetést, de kérlek néha azért mondjatok negatív kritikát is, ha láttok! Ez nagyon fontos lenne hogy tudjak hova fejlődni!

Balázs

Fél éjfélbe.

2011.08.16. 23:29

"Ádám keresi Évát, én meg nem igen értem a tréfát.."(8)

Egy késő esti blog írásra vetemedtem. Remélem a fáradtságom nem fog meglátszódni a bejegyzés minőségén, de megígérem igyekszek!

Ma találkoztam Szilvivel, a gólyatábor miatt, meg amúgyis.. olyan rég láttam már. Egy jót beszélgettünk, és szokásunkhoz híven chipset zabáltunk. Jól éreztem magam Ásival és nagyon bepörögtem. Holnap találkozok Vele és együtt elmegyünk a gólyatáboros eligazításra. Mint tudjátok (ha elolvastátok az előző blogbejegyzésem) nagyon várom már a gólyatábort!

Aztán késő délután elmentem a Rébuszba (munkaközvetítő), hogy jelentkezzek a Mekis munkára amiről szépen kiderült, már régen nincs. Hát nagyon örültem. Mindegy hívni fog ha lesz munka:)

Fél7re átmentem Andrisért ott elhülyültünk, ettem a kedvenc kajámat, amit most megtudhattok micsoda: Rántott sajt! IMÁDOM! Aztán meccset néztünk és egy videóklipet. Onnan van a bejegyzés elején az idézet. Andris ma nálam alszik. Holnap korán kelünk mert Andrist elkísérem a munkába.:)

Kellemes éjszakát nektek!

Balázs

Egy esti telefon hívás.

2011.08.15. 20:16

Egész nap semmilyen hangulatom volt. Reggeltől fél délig gépeztem majd elmentem egy állás interjúra. Amint a Facebook-os állapotom is mutatja: "jöttem, beszélgettem, elbasztam, tapasztaltabb lettem!" jól elcsesztem az egészet, de örülök mert tapasztaltabb lettem és ez is boldogít már. Hazafelé beugrottam a tüdőszűrés leletemért, amiről kiderült hogy nincs "vírusos tüdőgumóm" ami TBC-t jelent.. Hazaértem úgy 2re és végig untam a fejem egészen estig amikor fura dolog történt velem.

Éppen játszottam, amikor elkezdett csörögni a telefonom. Azt hittem hogy valamelyik barátom hív egy éjszakai sétára vagy valami, de nem! Egy ismeretlen szám hívott. Fel vettem, amikor egy ismerős hang szólt bele, viszont kellett egy olyan 3-4 másodperc mire rájöttem hogy honnan ismerős a hang. Selmeci tanárnő hívott fel. Első dolga volt bocsánatot kérni a késői zavarásért, persze nem bántam, hogy hívott mert sejtettem miért vetemedett erre. Elmondta, hogy az egyik ifi vezető lemondta a tábort, és megemlítette hogy én jelentkeztem ifivezetésre, de túl jelentkezés volt. Na hát ilyenkor én már a konyhába voltam és 1 méterre lebegtem a márvány színű padlóburkolat felett. Megkérdezte hogy tudnék e egy diák csoportot vezetni. TERMÉSZETESEN IGENT MONDTAM!

Az első kérdésem az igen válaszom után az volt hogy meg oszthatom-e a gólyák vezetését egy másik lánnyal. Elmondtam a lány nevét és azt is hogy ő is jelentkezett ifi vezetésre, de nem mehetett ő sem a túl jelentkezés miatt, aztán persze beleegyezett a Tanárnő. Kérte hogy szerdán jelenjek meg a suliban eligazításra, a kedves ifis társammal együtt. Én tuti ott tudok majd lenni, de a lányról nem tudtam, ezért megkértem Selmecit hogy hadd hívjam fel őt, majd visszahívom a tanárnőt is.

Felhívtam kedves lány barátomat, hogy mit csinál szerdán, majd megtudtam hogy fogászatra megy reggel fél10re. Majd elmondtam neki, hogy fél11 kor jelenése lesz a suliban, mert ifis megbeszélésünk lesz Selmecivel. Onnantól kezdve együtt lebegtünk az örömünkben.

Visszahívtam Selmeci tanárnőt és elmondtam neki, hogy fél11re én biztos ott leszek az ifis társam meg lehet, hogy egy kicsit késni fog, de siet. Megköszönte hogy mennyire rugalmas voltam és előre láthatóan viszont hallással köszönt el. Én is meg köszöntem a hívását és tisztelettudóan (mint Ő) viszont hallással köszöntem.

ANYIRAAAAAA BOLDOOOOOOOOOOG VAGYOOOOOOOOOOOOK!

Nagyon várom a szerdai eligazítást, már csak azért is mert utána Drága Ifis Társammal ünneplünk!:)

Ui.: Anyu ma ment el reggel Olaszországba, És egy hét múlva lesz a gólya tábor.

Balázs

Hát igen tegnap voltam éjszakai vidámparkba! Nagyon jól éreztem magam! Sokkal jobban mint tavaly! Sokkal jobb volt a hangulat.

Egy baráti társasággal mentünk, Mariann kérdezett meg pár napja hogy nincs-e kedvem elmenni éjszakai vidámparkba, természetesen igent mondtam. Végül is 11 ember jött el a mi kis társaságunkba. Annyira jó volt. bár az eleje kicsit nehézkes volt. Úgy volt hogy Mariannal és Krisztivel találkoztunk volna a Stadionoknál (Stadi tőlünk 20percre van bkv járatokkal). Elmentem Blahára és onnan szándékoztam metróval tovább menni 2 megállót. Majd 14 és fél perc után be mondták a hangosbemondón hogy műszaki hiba miatt nem fog járni a metró egy ideig. Nem voltam ideges.:D Aztán felhívtam a lányokat és végül Oktogontól (ami Blahától 3 villamos megállóra van, mellékesen az én házamtól 2 perc séta.:D) mentem földalattival, leszálltam a Széchenyi fürdőnél és elsétáltam a vidám parkig. Természetesen még így is én értem oda elsőként.:D vártam kb. 1 percet és megjöttek Mariannék, beálltunk a sorba és aztán lassan megjöttek a többiek is.

Nagyjából körbe-körbe mentünk az egész vidámparkban. Annyira jó volt! (tudom ez a 3. "Annyira jó volt" mondatom volt:D) Nagyon sok mindenre felültünk kivéve egyre, amit utólag kicsit bánok, de jövőre okosabb leszek. Nekem igazából a Spinning Coaster A lézer dodzsem, a Top Spin (akik voltak a vidámparkba azok ezt úgy ismerik fel hogy a vizes izé.:D) és a Break Dance tetszett a legjobban. Emlékszem amikor először dodzsemeztem mindenkit kikerültem, alig ütköztem.:D Nagyon jól éreztem magamat a Vidámparkban. Azt meg sem említem hogy minden volt a vidámparkban: baleset, hányás, szerelem, hiszti, hülyülés, oltogatás, csövülés. MINDEN! Talán ezért volt annyira jó.

Úristen még a hazaút is nagyon-nagyon vicces volt. Ugye fél 2 kor vége lett a Vidámparknak. és Mariann nézett nekünk hármunknak buszt, mivel Én Mariannál aludtam, Kriszti meg 20 méterre lakik tőlük. 978 volt azt hiszem a busz száma, de  drága kicsi szívem Mariann nem nézte meg hogy hol áll meg a busz, szóval elsétáltunk a Vidámparkból a Mc Donald's-ba a Hungária körúton. Ott a többiek vettek sajt burgert, majd utána megkérdeztük a forma csávót aki kiadta nekünk a kaját, hogy hogy jutunk ki az Astoriára, mivel onnan ment volna a buszunk haza. elmondta hogy menjünk Stadionokhoz, ott feltudunk szállni arra a buszra ami kivisz az Astoriára. El is indultunk a Stadionokig, útközben persze minden embert megkérdeztünk, hogy hogy jutunk el mindenki geci nagy forma volt. Aztán jött velünk szembe két csávó és egy patkány méretű cuki kutyával.:D Az egyik srác nagyon kedves volt mert felugrott netre és nézett nekünk buszt...amíg mi kutyáztunk..  Majd megosztotta velünk hogy Stadionoktól megy a 990-es busz ami hazavisz minket. Elsétáltunk odáig és vártunk olyan 6-7 percet. Persze közben meg szabadultunk a cipőnktől, és mezítláb mentünk haza, a buszon az utcán mindenhol. Amikor hazaértünk elköszöntünk Krisztitől. Bementünk a házba felmentünk lábat mosni aztán elköszöntünk egymástól és elmentünk aludni.

Reggel háromnegyed 10kor keltem, kimentem beszélgetni Mariann anyukájával. Nagyon kedves volt. Aztán felmentem Mariannhoz és felkeltettem aztán rájöttem hogy nem fog sikerülni. majd olyan 11 körül kakaóval sikerült felébresztenem őt.

Hazaérve megkönnyebbülés volt lefürödni. Csak sziszegős szappant használtam reggel, és este sem fürödtem. Nagyon fáradt vagyok, szerintem lassan elmegyek aludni, úgy érzem mintha lenne rajtam egy ólom cipő.. Nagyon húz lefelé a lábam. Nagyon fáradt vagyok, de nem vagyok álmos. kicsit sem.

És most egy kis előrejelzés holnap utazik el anyum Olaszországba. Ami azt jelenti hogy egy hétig tesómmal leszek itthon.:D Aztán amikor Ő hazajön 22.én este Én akkor indulok Balatonra gólyatáborba. Nagyon várom. Érzem hogy jól fogom érezni magam.:)

Balázs

 Ki a #&@! kívánt világ békét a tegnapi csillaghullás kor? Ma még nem szólt be nekem a drága testvérem.:D

 Igazából a csillaghullásos kívánságlistáról akarok nektek beszélni. Meg sem próbáltam kiülni és nézni a meteorzáport. Talán mert nem hiszek abban, hogyha kívánsz az teljesülni fog. Mostanában nagyon sok ilyen elterjedt és most megmutatom neked, hogy "hogy tudsz te is csinálni egy ilyen pletykát" Keress egy olyan pontot a természetben ami nagyon ritka. Pl.: látsz egy sziámi ikret. Majd kezd el terjeszteni róla, azt hogyha látod, akkor kívánj és teljesülni fog. Hidd el, elhiszik. És miért? emberi butaság. Talán azért mert néhány ember az álomvilágában él... Régen elterjedt az, hogyha látsz egy azonos számú autót (pl.: GFS-555) akkor kívánj mert teljesülni fog. Mondhatom hogy nem teljesül. Jó persze ha olyat kívánsz hogy legyél szerelmes akkor az leszel, DE NEM A KÍVÁNSÁG MIATT! Egyszerűen azért mert ez az élet rendje.

 Ez az én véleményem a csillaghullásos kívánságról. Amúgy nagyon szép természeti jelenség sajnálom hogy kihagytam, de nem volt kivel kimenni, és nem is szerveztem. lehet kezdek lustulni?:D

 És befejezésül: Ma megyek éjszakai vidámparkba!


Balázs 

 

 

 

Start és kifejtés

2011.08.12. 19:41

 Hát elkezdődött.:D Mint a bemutatkozó írásomban is láthatjátok nehezen jöttem rá hogy mi is legyen a blog neve. Nagyon sokat gondolkoztam, szó szerint faltam magamba a hideg információt.


 Ezt a blogot azért indítottam hogy mindent megtudjanak rólam azok akik még semmit, vagy csak részleteket, esetleg csak negatív információkat tudnak rólam. Igen sokan nem tudjátok hogy vannak olyan emberek, akik csak negatív információkat tudnak rólam és osztanak. Viszont vannak más emberek is! Ismerek egy lányt a suliból, Fb-n régóta ismerősöm, és néha kommenteltünk is egymásnak, de nem volt semmi komolyabb beszélgetés. Aztán úgy egy hónappal ez előtt elkezdtünk komolyabban beszélgetni egymással. Majd arra az elhatározásra jutottunk, hogy találkoznunk kell hogy beszéljük azokat a fontosabb történéseket amik velünk történtek ezalatt a 2 év alatt a suliban. Végül találtunk egy mindkettőnknek tökéletes időpontot, és mindent megbeszéltünk. Mint kiderült nagyon sok téves állítást döntött le ez a 2-3 órás intenzív beszélgetés. ÉS ITT A LÉNYEG. Miért nem lehet valakit előbb megismerni aztán ítélkezni? Mindegy talán egyszer szentelek egy blogbejegyzst erre a témára is.

Szóval ebben a blogban lefogom írni az igaz érzéseimet.. amivel talán megismerkedhetnek azok akik idáig nem is akartak megismerkedni vele, mert azt gondolták hogy jól tudják amit nem tudnak.:D Remélem az előnyötökre fog válni ez az információ áradat amit megfogok veletek osztani. A blogbejegyzések végén mindig kifogok írni egy előrejelzést is hogy a következő irományom mikorra várható. Persze ne várjátok el hogy pontosan ki fogom írni,  de úgy két napon belül biztosan írok nektek valami szépet.

Egyenlőre ennyi. Köszönöm hogy elolvastad az első blogbejegyzésemet. További szép napot!

Balázs