Start és kifejtés

2011.08.12. 19:41

 Hát elkezdődött.:D Mint a bemutatkozó írásomban is láthatjátok nehezen jöttem rá hogy mi is legyen a blog neve. Nagyon sokat gondolkoztam, szó szerint faltam magamba a hideg információt.


 Ezt a blogot azért indítottam hogy mindent megtudjanak rólam azok akik még semmit, vagy csak részleteket, esetleg csak negatív információkat tudnak rólam. Igen sokan nem tudjátok hogy vannak olyan emberek, akik csak negatív információkat tudnak rólam és osztanak. Viszont vannak más emberek is! Ismerek egy lányt a suliból, Fb-n régóta ismerősöm, és néha kommenteltünk is egymásnak, de nem volt semmi komolyabb beszélgetés. Aztán úgy egy hónappal ez előtt elkezdtünk komolyabban beszélgetni egymással. Majd arra az elhatározásra jutottunk, hogy találkoznunk kell hogy beszéljük azokat a fontosabb történéseket amik velünk történtek ezalatt a 2 év alatt a suliban. Végül találtunk egy mindkettőnknek tökéletes időpontot, és mindent megbeszéltünk. Mint kiderült nagyon sok téves állítást döntött le ez a 2-3 órás intenzív beszélgetés. ÉS ITT A LÉNYEG. Miért nem lehet valakit előbb megismerni aztán ítélkezni? Mindegy talán egyszer szentelek egy blogbejegyzst erre a témára is.

Szóval ebben a blogban lefogom írni az igaz érzéseimet.. amivel talán megismerkedhetnek azok akik idáig nem is akartak megismerkedni vele, mert azt gondolták hogy jól tudják amit nem tudnak.:D Remélem az előnyötökre fog válni ez az információ áradat amit megfogok veletek osztani. A blogbejegyzések végén mindig kifogok írni egy előrejelzést is hogy a következő irományom mikorra várható. Persze ne várjátok el hogy pontosan ki fogom írni,  de úgy két napon belül biztosan írok nektek valami szépet.

Egyenlőre ennyi. Köszönöm hogy elolvastad az első blogbejegyzésemet. További szép napot!

Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://edes-savanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr823149566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása